مشاوره حقوقی رایگان - معافیت از خدمت بیماری قلبی

سلام
من بیماری wpw یا آریتمی قلبی دارم که گاهی اوقات ضربان قلبم به 200میرسه و به ندرت خطر ایست قلبی داره ، خواستم ببینم این مورد معاف دائم هست یا فقط معاف از رزم؟

و سوال دومم اینه اگر کسی معاف از رزم بشه میتونه امریه یا سرباز معلم بشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام وظیفه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احتمال معافیت یا معاف از هر دو وجود دارد نمی‌توان قاطعانه اظهار نظر نمود