مشاوره حقوقی رایگان - چک کشیدن از دسته چک دیگران

باسلام بنده به عنوان آبدارچی در مشاوره املاک مشغول به کار بودم وصاحب کارم با حیله وفریب کاری از بانک برام دسته چک اخذ کرد و بنده چون بی سواد بودم و از قانون چک بی خبر بودم دسته چک را در اختیار ایشان قرار دادم وبعد از مدتی فهمیدم حدود 17میلیارد چک من برگشت خورده است ومن 20نفر شاهد دارم که من هیچ کاره هستم و یک دست نوشته هم به من داده است که این دسته چک پیش خودش است و من ذینفع نبودم کمکم و خود طرف مقابل هم به جرم کلاهبردار در زندان است راهنمای کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به عنوان صادرکننده چک باید پاسخگو باشید.
شما می توانید از املاک با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.
شما اگر دسته چک خود را در اختیار دیگران قرار نمی دادید این اتفاق نمی افتاد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در مقابل طلبکاران مسئول هستید اما می‌توانید از ایشان نیز شکایت نمایید