مشاوره حقوقی رایگان - آیا میشود با برگه سرشماری اتباع در دادگستری جرمیه گواهینامه خود را پرداخت کنم؟

سلام من اتباع هستم و چند روز پیش ماشینم توقیف شد و رفتم دنبال کارهاش برگه پارکینیگ ماشینو از پلیس راهور گرفتم و رفتم راهنمایی و رانندگی برگه جریمه گواهی نامه بهم دادن میخواستم بدونم من میتونم با برگه سرشماری اتباع کارمو تو داگستری انجام بدم جریمه گواهی نامه رو بریزم یا نیاز به صاحب سند ماشین هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید
اگر گواهینامه نداشته باشید جریمه خواهید شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای ترخیص نیاز به مالک خودرو می‌باشد اما برای پرداخت بله می‌توانید