مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر فوت شده

سلام خسته نباشید من دختری را دوست دارم ایشون شوهر اولش برادرم بود الان دو ساله جدا شدن حقوق پدرش درست شده مستمری پدر فوت شده اش رو دریافت میکنه ما اگر صیغه موقت کنیم اگر کسی بره به بیمه اطلاع بده آیا حقوق پدرش قطع میشه ؟

پاسخ ها :

مستمری دختر از پدر در صورت ازدواج موقت قطع مستمری دختر از پدر در صورت ازدواج قطع مستمری در صورت ازدواج مستمری پدر به دختر مستمری بازماندگان مستمری