مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه ثبت برای مهریه

برای مهریه درخواست توقیف 3 دانگ از منزل را از طریق اجرای ثبت کردم سه دانگ دیگر به نام خودم میباشد. ملک بازداشت شده اما گفتند چون در رهن است کار دیگری نمی شود کرد الان از اداره ثبت منطقه پرسیدم از رهن خارج شده و به اجرای ثبت مراجعه کردم گفتن باید استعلام مجدد بگیریم خواستم بدونم مراحل بعدی چی هست و استعلام چقدر طول میکشه و ایا باید حضوری پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

بعد توقیف مراحل کارشناسی و مزایده را شروع خواهید کرد استعلام از خود اداره ثبت صورت میگیره لذا زیاد طول نمی کشه..بله شما باید حضوری مراجعه و درخواست کارشناسی بدهید ...