مشاوره حقوقی رایگان - بیمه سرایداری

با سلام
پدر من حدود 18 سال در یک ساختمان بصورت سرایدار تمام وقت مشغول بکار است و در این مدت هیچ بیمه ای نشده است و بدلیل بی سواد بودن هیچ تلاشی برای بیمه شدن نکرده اند و در این سالهای آخر مبلغی را هر کدام از واحد های ساختمان بصورت سنوات به وی داده اند که حدود هر واحد دو میلیون تومان بوده است و از پدرم امضا گرفته اند .. پدرم حدود 65 سال سن دارد و درگیر بیماری .... آیا میشه الان شکایت کرد و بدلیل بی سوادی از کارفرما تقاضا بیمه کرد؟ از چه کسایی میشه شکایت کرد؟ استشهاد محل هم گرفتیم برای سابقه کار ممنون میشم اگه پاسخ بدهید

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛ قانون کار به صورت اجباری برای تمام افراد بایستی اجرا شود و با توافق نمی توان از آن سرباز زد ، یکی از موارد اجباری در نظر گرفته شده در قانون کار برای افراد بیمه می باشد با توجه به موضوع مطروحه شما بایستی به اداره کار مربوطه(محل) مراجعه نمایید و دادخواست بدهید و ثبت بیمه و چنانچه موارد دیگری هست بدهید . طرف شما کارفرما بایستی باشد که می تواند مدیر ساختمان و یا ایشان به همراه کلیه اهالی ساختمان باشند .
در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد قبل از هر اقدامی از مشاوره وکیل دادگستری استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383

محمد اسماعیل بیگی

جناب آقای محمد اسماعیل بیگی :

با سلام
بله امکان شکایت وجود دارد . واحد هایی در ادارات تامین اجتماعی وجود دارد که مسئول رسیدگی به این شکایات می باشند و بنا به محل شغل پدرتان صالح به رسیدگی می باشند