مشاوره حقوقی رایگان - پلمب شدن مغازه

با سلام. مدتی پیش برای پسرم مغازه ای اجاره کردم برای کار کافی شاپ اجاره کردم بعد از دو ماه از اماکن آمدن باید اینجا پلمپ شد. چون اینجا نزدیک تربیت معلم هست. بعد متوجه شدیم آقای رییس تربیت معلم گفته اینجا هر روز دعوا میشه و آقای دادستان دستور پلمب مغازه را داده. لازم به ذکر است در زمان قرارداد مغازه نوشته شده اگر زودتر از وقت مقرر تخلیه شود کل اجاره سال گرفته میشود. آیا این کار دادستان درست بود بدون سوال و جواب از ما دستور پلمب مغازه را داده. باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.با توجه به دستورمرجع قانونی مغازه شما پلمپ شده,اززمان پلمپ مغازه قابلیت انتفاع ندارد.وبرابرقانون,اازتاریخ پلمپ اجاره باطل است وموجرازتاریخ پلمپ حق گرفتن اجاره راندارد واگر ودیعه ای نزد موجروجود دارد ازشان مطالبه نمایید.