مشاوره حقوقی رایگان - ادعیا مالکیت سهام شرکت

تفویض وکالت دردفترخانه تنظیم گردیده جهت شخصی تاپس از تسویه بدهی های شرکت کلیه سهام به او واگذارشود 12 سال گذشته شخص هیچ اقدامی نکرده . در همین حین بانک سندهای رهن شده را به مرحله اجرا گذاشته .......در حالی که باگذشت 12 سال. طی روال قانونی. شرکت وسهام آن را به شخص ثالث انتقال داده . آیا شخص اول تفویض شده میتواند ادعای مالکیت و سهام شرکت را داشته باشد . درضمن وکالت با اسقاط کافه خیارات بود .

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

نیاز به مطالعه وکالت و سایر اسناد و همچنین مصاحبه حضوری است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر سهام شرکت مطابق باقانون تجارت منتقل شده و سهامداران جدید در روزنامه رسمی انتشار معرفی یافته اند . سهام داران قبلی مالکیتی ندارند .