مشاوره حقوقی رایگان - حکم قطعی دیوان عدالت اداری

با سلام و خسته نباشید
با توجه به اینکه اینجانب جهت دریافت بیمه بیکاری از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمودم حال با اینکه دیوان عدالت اداری حکم به دریافت بیمه بیکاری اینجانب را صادر نموده و همچنین این حکم بدون اعتراض از طرف اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان قطعی شده است. حال پس از حدود یک ماه از قطعی شدن حکم و همچنین ارسال نامه از طرف مدیر کل اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان به اداره کار شهرستان رئیس این اداره و کمیته دو نفره اداره کار و تأمین اجتماعی به بنده اعلام نموده اند که در حال بررسی موضوع هستند و به رأی دیوان اعتراض خواهند نمود (با توجه به توافق نامه تأمین اجتماعی و اداره کار). سوال بنده این است که موضوع را چگونه پیگیری نمایم؟؟ آیا میتوان برای تأخیر اجرای این حکم ضرر درخواست ضرر و زیان هم بکنم؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.درصورت عدم اجرای حکم قطعی ونداشتن معترض ثابث.به اجرای احکام دیوان عدالت مراجعه واستنکاف محکوم علیه راکتبا گزارش ودرخواست اجرای حکم. رابنمایید.