مشاوره حقوقی رایگان - امکان تامین دلیل اسناد و مدارک در بازه زمانی مشخص و در اختیار دایره دولتی

باسلام و تحیات. مطابق رای دیوان عدالت اداری و محتوی مفاد آن با این استدلال که در بازه زمانی مورد درخواست "دلیلی بر وجود سهمیه استخدامی " در بازه زمانی 1377لغایت 1388 ارائه ننموده اید دادخواست تبدیل وضعیت استخدامی که بطرفیت سازمان امور اداری و استخدامی و دستگاه محل خدمت تقدیم شده بود در شعبه بدوی دیوان رد شکایت شد.
اکنون دادخواست تجدیدنظرخواهی تقدیم دیوان نمودم لیکن برای ایراد وارده مبنی بر وجود سهمیه استخدامی در بازه زمانی مورد نظر قصد دارم تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی در رشته امور اداری و استخدامی نمایم. چرا که با توجه به وجود مستندات در اختیار سازمان امور اداری و استخدامی بعنوان طرف شکایت به این اسناد دسترسی ندارم و طرف شکایت هم بالطبع از ارائه آن خودداری مینماید و در مقام دفاع از خود واقعیات را کتمان مینماید. آیا تامین دلیل در این خصوص امکان پذیر است یا خیر ؟ و مغایرت معنایی با مقصود قانون گذار در تعریف تامین دلیل ندارد.
با تقدیم احترامات فائقه

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

تامین دلیل شدنی است زیرا خود را محق دانسته و نیاز به مستندات دارید