مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارشناس ملک

بنام خدا
با درود
در پرونده ای که در حال حاضر تحت رسیدگی هست ارجاع امر به کارشناس ثبتی شده و کارشناس به دلیل عدم وجود سند مالکیت ‌صورتمجلس تفکیکی و افرازی و عدم تثبیت و جانمایی رسمی پلاک های متنازع فیه عدم مطابقت تقسیم نامه عادی ... منشی با مستندات رسمی و سوابق ثبتی اعلان و تا تعیین تکلیف از حیث تثبیت و جانمایی و تعیین حد و حدود با پلاکهای مجاور و غیره توسط اداره ثبت اسناد و املاک محل ارزیابی آن را رد کرده.ولی کارشناس ارزیاب خودسر و بدون دستور قاضی مبادرت به تعیین مسلحی و تعیین قیمت کرده و گزارش ارائه داده.در صورتی که کارشناس راه و ساختمان بوده و املاک مورد تنازع در داخل شهر با کاربری باغات و فاقد مساحت و سند مالکیت هستند و کارشناس ثبت بدوا امر را در صلاحیت ثبت اسناد و املاک دانسته و بعد از آن ورود کارشناس رسمی.آیا علیه کارشناس ارزیاب در کانون میشود اقامه دعوا کرد و نتیجه گرفت؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نسبت به نظریه کارشناس اعتراض کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ شما می‌توانید از طریق کانون کارشناسان اقدام به شکایت بفرمائید.