مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

سلام. بنده در خدمت سربازی در رزمایشی اسیب دیدم (کمر و زانو و مچ پا) و جانباز شناخته شدم از طرف سپاه. ولی در اون موقع ابتدا مدارک زانو رو فرستادم. سپس پس از تکمیل درمان مدارک کمر و مچ پا رو هم روی پرونده گذاشتم ولی بنیاد شهید پرونده ی منو رد کرد و گفت اسیب اونقدرا نیست که درصد بهت تعلق بگیرد چون فقط مدارک زانو رو قبول کرده بود. لازم به ذکر است که در گزارش اولیه تایید شده توسط فرمانده و بهداری یگان خدمتی کمر زانو و مچ پا ذکر گردیده است.
الان من باید چطور حقم رو بگیرم که جانبازیم توسط بنیاد شهید تایید گردد؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اعتراض بزنید و از یگان و کمیسیون مربوطه پیگیری کنید