مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع و حق مالکیت آن

با سلام و احترام
یک ساختمان 3 واحده هستش که درب ورودی ساختمان روبروی پارکینگ قرار دارد. این ساختمان یک حیاط داره که دقیقا روبروی طبقه همکف هستش. طبقه همکف هم از داخل پارکینگ درب ورودی داره و هم از داخل حیاط. ضمن اینکه جلوی واحد همکف تمام پنجره هستش. ورودی اصلی (درب ساختمان) همگی واحدها هم از روبروی پارکینگ هستش و این مورد باعث دید کامل در طبقه همکف هستش. ضمن اینکه پارکینگ طبقه همکف هم داخل همین حیاط هستش اما حیاط، حیاط مشاع هستش.
میخواستم بدونم چطوری میشه که پارکینگ طبقه همکف در حیاط قرار میگیره اما حیاط مشاع میشه (یعنی مشترک)؟ مگه پارکینگ اختصاصی نیست؟
آیا با توجه به اینکه ورودی کل ساختمان به حیاط نیست، واحد همکف میتونه حیاط رو پارتیشن بکشه؟
ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر نمی تواند و ان قسمت مشاع است