مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

با سلام.
خانم بنده مهریشو به اجرا گذاشته و سهم الارث یک باب منزل پدری من که خود بنده ساکن آن میباشم و تنها منزل مسکونی من هست را توقیف نموده آیا با توجه به اینکه خود من ساکن کل 6 دونگ این خانه هستم و در صورت از دست دادن این خانه دچار عسرو حرج میگردم امکان گرفتن سهم من از این منزل میباشد.
با تشکر

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

باسلام اگر بتوانید اثبات کنید خانه جزو مستثنیات دین است بله میتوان رفع توقیفی خانه را گرفت