مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام خسته نباشید بنده یک ماشین از شهرستان با وکالت قطعی و مهلت 2 ماه تعویض پلاک خریدم ماشین خراب شد نتونستم تعویض پلاک کنم وقتش گذشت با صاحب قبلی ماشین رفتیم تعویض پلاک کنیم اونم با تفویض وکالت خریده بود ماشینو توقیف کردن دلیلش هم صاحب پلاک بود که واسه پلاکش چون 8 سال تعویض پلاک نشده بود شکایت کرده بود و خودش هم تو تماس تلفنی گفت من ضامن کسی شدم اونم شکایت کرده که پلاک رو توقیف کردن ولی گفت میشه حل کرد چون من خیلی وقت پیش فروختم ماشینو حالا به نظرتون چقد زمان میبره چکار کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال چنانچه دعوای طرفین دادخواست اصلی منتهی به ختم دادرسی نشده می توانید دادخواست ورود شخص ثالث به مرجع صالح قضایی تقدیم نمائید.

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

در تکمیل نظر همکار محترم؛ چنانچه رای صادره در مرحله اجرا نیز باشد می توانید بعنوان معترض ثالث اجرایی وارد پرونده شوید.