مشاوره حقوقی رایگان - هزینه اضافی در تصادف رانندگی

سلام
بنده با سمند به موتور سیکلت با دو نفر راکب که منجر به جرح دو نفر شده و بنده مقصر اعلام شدم و بیمه ثالث دارم،
باتوجه به اینکه هزینه تصادفات در بیمارستان رایگان می باشد به دلیل عدم وجود پلاتین، از بیمار تقاضای پلاتین نموده لذا بیمار پلاتین را از بیرون تهیه کرده و فاکتور گرفته است و بیمه این هزینه را متقبل نمی شود و فقط دیه را پرداخت می کند
سپس بیمار شکایت کرده که این هزینه را بنده متقبل شوم چون مقصر بودم.
هنوز حکم دادگاه صادر نشده طرف شکایت کردن شورای حل اختلاف هم رفتیم فاکتور 15میلیون آوردن که اعم از هزینه ایاب و ذهاب و وسایل پزشکی و... میباشد نمایندگان شورا نیز من را محکوم به پرداخت آن کردند و گفتند بایستی شما پرداخت کنی وگرنه زندان میرید. منم گفتم که بیمه دارم شما با بیمه طرف هستید سازش نکردیم
حالا سوالم اینه که ایا در دادگاه بنده را محکوم به پرداخت این هزینه ها میکنند؟
چون بیمه از پرداخت فاکتورها سرباز میزند و فقط پزشک قانونی رو قبول دارن. باید از جیب خودم این هزینه ها رو پرداخت کنم؟
یا اینکه توسط بیمه پرداخت میشه؟
فعلا نوبت بعدی هم شورا حل اختلاف مونده و من بایستی چه اقدامی کنم و کی؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر بیمه پرداخت نکند و شما مقصر باشید خودتان باید پرداخت کنید .اگر محکوم شدید در دادگاه تجدیدنظر نیز اعتراض بزنید .