مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه انتقال خودرو

سلام برای تعویض پلاک رفتم ماشینم را خواباندن به علت کشف حجاب ماشین را بصورت وکالتی خریداری نموده ام وتخلف را صاحب قبلی انجام داده است درتاریخ خوابیدن ماشین در پارکینگ تاریخ وکالتنامه به اتمام رسیده به من گفته اند باید به پلیسی اخلاق مراجعه کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
از فروشنده وکالت‌نامه بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ابتدا باید به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنید و اعلام کنید در ان زمان ماشین متعلق به شما نبوده

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم یا مجدداً وکالت بگیرید و یا اگر فروشنده وکالت به شما نداد دادخواست الزام تنظیم سند مطرح کنید به پلیس اخلاقی نیز مراجعه و با اسناد و مدارک دفاع داشته باشید