مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف بدون گواهینامه

سلام
4 ماه پیش سوار موتور برقی بودم
یه ماشین از پشت بهم زد
خوردم زمین
هر دو دستم از ناحیه مچ شکستن
پلیس اومد کروکی کشید و گفت راننده ماشین مقصر صد در صد هست
خوده راننده هم مقصر بودن رو کاملا قبول داره
من یکی از دستام عمل لازم داشت و داخلش پیچ گذاشتن
تمام مدارک پزشکی و مدارک بیمارستان و نامه های پزشکی قانونی تکمیل هست
شکایت کردیم
پزشکی قانونی فعلا 6 ماه طول درمان داده

سوالی که دارم:
من گواهینامه ندارم ، موتور برقی گواهینامه میخواد؟؟ ممکنه توی پرونده مشکل ساز بشه؟دیه به من تعلق میگیره؟؟؟ماه حرام تو دیه شکستگی تاثیر داره؟
اصل مطلب : دیه به من تعلق میگیره؟ چون گواهینامه ندارم ممکنه مقصر من بشم؟

پاسخ ها :

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ مقصر حادثه شما نبودید و مقصر باید گواهینامه ووبیمه نامه داشته باشد و پاسخگو صدمات باشد لذا رانندگی بدون گواهینامه شما تاثیری در تکالیف مقصر حادثه ندارد و در نهایت شما به دلیل رانندگی بدون گواهینامه ممکن است محکوم شده و جزای نقدی بدهید اما این دلیلی برای راننده مقصر برای فرار از تعهدات و خسارات نیست و ایشان مطلقا باید خسارات از کارافتادگی و... را جبران کند.

حسن شاکری

جناب آقای حسن شاکری :

درود
دیه ماه حرام فقط برای فوت است.
در صورتیکه مقصر نباشید نداشتن گواهینامه مهم نیست. و دیه به شما تعلق میگیره