مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی مبنی بر احضار متهم

دستور قضایی مبنی براحضار متهم از طریق کفیل یا وثیقه گذار و احضار محکوم علیه و تعیین وقت نظارت و ثبت پرونده و اقدام و دعوت محکوم له جهت پیگیری عملیات اجرایی در تاریخ ،،،صادر گردید این به چه معنی است من باید حضوری بروم دادگاه یا منتظر ابلاغیه اجرای احکام باشم ممنون من شاکی هستم

پاسخ ها :

دستور قضایی مبنی بر احضار متهم تعیین وقت نظارت پیگیری عملیات اجرایی دستور قضایی