مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح حکم بازنشستگی

با سلام و احترام ؛ اینجانب 27 اسفند سال 1401 از شهرداری بازنشسته شدم و متعاقبا براساس رای دیوان عدالت اداری مبنی بر اصلاح احکام حقوقی سال1401 ، حکم اصلاحی حقوق از مهر تا اسفند 1401 صادر شد و معوقات آن از شهرداری به اینجانب واصل شد ، لاکن حق بیمه این معوقات هنوز به سازمان تامین اجتماعی واریز نشده تا نسبت به اصلاح حکم حقوق بازنشستگی اقدام شود ، آیا میتوانم بر مبنای ماده 36 قانون تامین و رای وحدت رویه شماره 720 دیوان ، از تامین اجتماعی درخواست اصلاح حکم بر مبنای حکم اصلاحی شهرداری نمایم ؟ و سازمان خود نسبت به وصول مطالبات از شهرداری اقدام کند ؟ سپاس

پاسخ ها :

اصلاح حکم بازنشستگی حق بیمه معوقه ماده 36 قانون تامین اجتماعی رای وحدت رویه 720 حکم بازنشستگی