مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

خانم بنده درخواست مهریه از اداره ثبت نموده و ماشین و زمین و موجودی بانکی مرا توقیف نموده اند و موجودی بانکی ام را اداره ثبت برداشته و پس از کسر نیم عشر بقیه را به حساب خانمم واریز نموده است آیا ایشان میتواند پرونده را به دادگاه بفرستد یا اینکه در اداره ثبت اقدام خواهد شد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

قانونا ابتدا بايد همين مسير و طي كند در صورت عدم توفيق به دادگاه مي تواند رجوع كند