مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

باسلام
سال گذشته در پرونده ای اقدام به طرح دعوای تقسیم ترکه بطرفیت وراث نموده ام و حکم هم صادر شد و در پایان رای دادگاه نوشته شده بود پرونده اعلام میشود پرونده نسبت به سایر اموال مفتوح است ، ایا منظور از ان اگر اموالی دیگری بعد از حکم بنام متوفی بعدا یافت شود بر ان رسیدگی و تقسیم میشود؟
و اینکه اموالی بعد از حکم با بررسی های بعمل امده پیدا نمودم و وراث از اطلاع دادن ان به سایر ورثه ها با علم و اگاهی خودداری کردن و یکسال تمام بخاطر بردن منفعت بطور شخصی از اموال جدید اشاره شده فوق خودداری کردن و به قانون گفتن متوفی طبق شماره حسابها معرفی شده متوفی فقط 70 میلیون وجه نقد دارد که محرز شد توسط دادگاه و بران تقسیم ترکه شد
سوال ایا وراثی که اطلاع داشتن متوفی چه اموالی دارد و اعلام نکردند به دادگاه حقوقی و حکم تقسیم قبل از اعلام صادر و قطعی شد برایشان جرم دارد یا خیر؟
برای توقیف اموال بدست امده بعد از حکم و قطعیت تقسیم ترکه باید دادخواست جدید مطرح نمود؟
یا همان دادگاه حکم دهنده تقسیم ترکه باید دستور توقیف اموال جدید الکشف را صادر کند؟
ایا مهر و موم ترکه در همان حکم باید اجرا شود رای تقسیم ترکه اشاره شده؟؟
باتشکر فراوان.

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

برای اموال جدید پرونده جدید باید مطرح کنید،عدم معرفی بخشی از اموال نمیتواند جرم تلقی شود،