مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط و وام برای زندانی مالی

باسلام خدمت وکلای محترم دادراه امروز حکم اعسار از طرف دادگاه تجدید نظر برایم آمد بنده طلبکار هستم دین 660 میلیون بود و با احتساب تاخیر تادیه تا ماه گذشته به 736 میلیون رسیده دادگاه حکم به تقسیط با پیش پرداخت 300 میلیون تومان و ماهانه 10 میلیون تومان، میخواستم بدونم زندانی تعدیل اقساط میتواند بدهد درباره اقساط ماهانه چون درامدی ندارد و هیچ مالی و در حکم نوشته بود این حکم قطعی است و تا استهلاک کامل محکوم به باید پرداخت گردد و ننوشته بود حق اعتراض دارد. و در ضمن دویست میلیون وام از طرف ستاد دیه میتوانست بگیره آیا باز وام تعلق میگیرد یا خیر؟
با تشکر

پاسخ ها :

علیرضا  امامی روشناوند

علیرضا امامی روشناوند:

استان :

سلام چنانچه محکوم علیه ناتوان از پرداخت اقساط باشد و مبلغ تقسیط را ناعادلانه بداند با شرط تغییر در شاخص نرخ تورم و تغییر در وضعیت معیشت محکوم علیه از قبیل کم شدن درآمد وی میتواند دادخواست تعدیل اقساط را بدهد

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

محکوم علیه می تواند مجدد دادخواست تعدیل اقساط بدهد و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد
چرا که دادخواست اعسار و تقسیط و تعدیل اقساط مشمول اعتبار امر مختومه نمی شود.