مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام
برای جرم ترک انفاق من زندان یکسال حکم قطعی شده ولی بنده حکم طلاقم هم صادر شده و نفقه را با رضایت شاکی کلا پرداخت کرده ام ولی زندان کیفری من همچنان باقی هست. من چیکار باید بکنم که حکم زندان اجرا نشه. من هم طلاق دادم هم نفقه پرداخت کردم. آیا میتونم به دیوان شکایت کنم و نتیجه بگیرم. و در صورت عدم مراجعه به زندان آیا وثیقه اجرا میشه و حکم همچنان باقی میمونه یا جرم تموم میشه. 20 میلیون وثیقه دارم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.جزبارضایت شاکی میسرنیست.عدم مراجعه به زندان,وثیقه ضبط میشود.یک سوم زندان رابگذرانیددرخواست آزادی مشروط یاتعلیق مجازات رابنمایید.آزاد میشوید.قابل رسیدگی دردیوان نیست.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

با طرف خود توافق کنید ولی اگر طلاق صورت گرفته زندان منتفی می باشد