مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف طلب در صورت فوت بدهکار

سلام خسته نباشید
شخصی به بنده مبلغ 90 میلیون بدهی داشت که بر اثر سکته فوت کرده
بنده میخواستم این 90 میلیون رو بگیرم
هیچ ورثه ای از این آقا رو نمیشناسم تا به طرفیت اونها دادخواست بدهم و هیچ شخصی ورثه ی ایشون رو نمیشناسه
من باید چیکار کنم ؟
دادخواست انحصار وراثت رو به طرفیت خود متوفی بدم و تو لایحه ذکر کنم که هیچ ورثه ای رو نمیشناسم؟
من شنیدم اگه به طرفیت متوفی دادخواست بدم قرار عدم استماع صادر میشه

الان من دادخواست رو به طرفیت چه کسی طرح کنم ؟ هیچ ورثه ای رو نمیشناسم و چیکار کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما دادخواست مطالبه وجه را باید به طرفیت وراث به ثبت برسانید.
برای شناسایی وراث، درخواست انحصار ورثه دهید تا تمامی وراث شناسایی شوند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا درخواست انحصار وراثت را ثبت کنید شورا از طریق ثبت احوال استعلام می‌گیرد