مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از کفالت مجرم

با سلام.
بنده اوایل سال ؛ با فیش حقوقی ضمانت یک متهم ب دزدی(که جرم را هم گردن هم نمی‌گرفت ولی زندانی شد) شدم و متهم با ضمانت بنده آزاد شد.
الان یک ماه بیشتر میشه که بجرم حمل مخدر زندانی شده و 2 پرونده قبلش که شاکی دارند(از جمله همان مورد ضمانت بنده ؛ و گویا قرارست معادل سه جرم حبس شود.
آیا تا اعلام حکم جدید میتوانم از کفالت انصراف داده و فیش‌حقوقیم رو آزاد کنم!؟
(با توجه به اینکه نیازی هم ب تحویل دادنشون نیست و خودش تو چنگ مراجع انتظامی و قضایی هست!؟

پاسخ ها :

پس گرفتن فیش حقوقی ضمانت زندانی فیش حقوقی ضمانت زندانی ضمانت زندانی فیش حقوقی