مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا و سفید امضا

اگر قولنامه دستی امضای فروشند از قبل پای برگه باشه ولی متن قرارداد بعداز امضاواثرانگشت فروشنده نوشته شده باشد در فاصله زمانی تقریبن 4سال بعد متن نوشته شده.و وارثین الان شکایت جعل امضا و اثرانگشت کردن میگن این امضا و اثرانگشت پدرما نیست. حال چند سوال دارم
اول:الان کارشناسها فقط به امضا و اثرانگشت. فروشنده نگاه میکنن یا تاریخ کل قراردادو متن و تمام امضاهارو هم نگاه میکنن؟؟؟؟؟
دوم:اگرکارشناس فقط ثابت کرد که تاریخ و امضا اثرانگشت فروشنده متفاوت است و متن بعداز امضا و انگشت فروشنده که پدربزرگمم هستن نوشته شده و شاهدام بعدن امضا و انگشت زدن قولنامه در اینصورت باطل میشه یا نه؟؟؟؟
سوم:اگر کارشناسها گفتن تاریخ امضا و متن نوشته شده فرق دارد پدربزرگش سفیدامضا انگشت زده بعدن متن نوشته شده در برگه و حتی تا هیت 3نفرم همین رای بدن وحال میتوان با 4تا5شاهدی که انگشت زدن بگن همه چی در یک روز انجام‌ شده و رای کارشناسهارو رد بکنن دراینصورت قاضی میتونه رای کارشناسو رد بکنه و حرف شاهدارو به کروسی بشونه؟؟؟
چهارم:شاهدا 5نفرن یک پدرم که پسرپدربزرگم یعنی فروشنده دو زن برادرم سه زن بابام چهار رفیق و همکارم که اقاست چهل سالشه پنجم پدر زن بابام و ششم 2شاهد دیگه دارم که پای برگه امضاواثرانگشت نزدن اما شاهدن که پدربزرگم گفته ملکو فروختم به من و شاهدت این دوشاهد قابل قبوله فقط ممکنه یکیشون نیاد دادگاه اما یکی حتمن میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سپاس فراوان تورخدا کامل همرو جواب بدین خیلی مهمه برام 15سال پدربزرگم من نگهداری کردم بچه هاش راش ندادن خونه حتی یک وعده حتی مریض میشد و کروناهم گرفت یه ساعت بجای من مواظب پدرشون نبودن تنها بیمارستان بودم من اهمیت ندادم همون موقعه قولنامه رو بنویسم بعدن که چندبار ریختن سرم کتکم زدن میخاستن ملک باباشون بفروشن وقتی زنده بود من پدربزرگم نزاشتم ببرن دادگاه ترسیدم بدنش سالمندان قولنامه ام این موقع نوشتم متنشم نوشتیم من خریداری کردم به مبلغ فلان 600 تومن گفتم پولم نقدی دادیم نوشتیم چون حسابهای پدربزرگم به دلیل سندی که برای وام پسرش گرو گذاشته بود مسدود بود و تمام مدارکش دست پسرش بود شناسنامه ام رفتم بگیرم نمیدادن میگفتن باید کپی شناسنامه تمام بچه هاش باشه که اونام نمیدادن. این بود حکایت کامل

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کارشناس رسمی هر آنچه را که در ابلاغیه دادگاه محترم برای ایشان لحاظ کرده باشد مورد بررسی قرار می‌دهند