مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط وام مسکن توسط خریدار

باسلام. من 3سال پیش یه واحد مسکن مهر را وکالتی به شخصی فروخته ام. در قولنامه هم ذکر شده پرداخت اقساط و گذاشتن ضامن برعهده خریدار است. ایشان هم به شخص دیگری فروخته و خریدار جدید ضامن وام بانک مسکن را گذاشته، تا 3ماه قبل هم اقساط ر اپرداخت کرده. الان 3ماه قسط معوق دارد، ازبانک با من تماس گرفته اند که اقساط معوق را پرداخت کنم چون وام به نام من است اما ضامن راخریدار گذاشته.
میخاستم بدونم اگر خریدار اقساط راپرداخت نکند ازطریق ضامن او اقدام میشود و برای حسابهای بنده مشکلی ایجاد نمیشود؟

پاسخ ها :

عارف مسعودی تبار

جناب آقای عارف مسعودی تبار :

سلام وقت بخیر در صورت عدم وصول اقساط از شما که طرف حساب با بانک هستین از ضامن اخذ میشود