مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار بدون ذکر دلیل

سلام
من کارمند شرکتی بودم که صبح شنبه گذشته با نامه ای به مضمون " قطع همکاری از تاریخ 1402/09/11 " به امضای مدیر عامل روی میز کارم مواجه شدم.
تماس تلفنی من پاسخ داده نشد ، اجازه برای دیدن مدیر عامل صادر نشد و از من خواستن وسایلم رو تحویل بدم و شرکت رو ترک کنم.
سابقه کار در شرکت از مرداد سال 95 رو دارم ولی از ابتدای 1401 تغییرات شرکت باعث شد مجددا با شرکت مادر قراداد ببندیم .
از مدت قراردادم تا انتهای آذر 1402 باقی مونده ، قرارداد امضا شده به هیچ کس تحویل نمیدادن و من هم ندارم ولی یک نامه اشتغال به کار برای گرفتن وام دارم و یک فیش حقوقی مهمور به مهر شرکت.
با توجه به عدم ذکر دلیل اخراج ، آیا شکایت میشه کرد و نتیجه ای دارد یا خیر معمولا ، در ثانی امکان برگشت به کار ( نه فقط برای مدت تا انتهای قرارداد) بلکه طبق طرح شکایت و رد اتهام احتمالی وجود دارد یا خیر ؟

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

بله،میتونید از اداره کار اقدام کنید و حتی بازگشت به کار بگیرید