مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک

سلام وقت بخیر قربان
ببخشید یسوال درمورد چک داشتم

بنده یه چک دارم دستم
چک صیاد هم‌ هست
مال بانک ملی
به مبلغ 7.500.000 ت
مورخه ش 98.9.30 هست
هنوز برگشت نزدم
چون طرفی که ازش چک رو گرفتم ازم مهلت پرداخت خواسته و تا امروز 3.500.000 تومان رو پرداخت کرده و مانده 4 میلیون
الان چون مهلت 2 ماهه رو به پایانه میخواستم اقدام کنم به برگشت و شکایت و امور قضایی

فقط یه مورد هست
من کل مبلغ چک رو نمیخوام و 4‌میلیون الان طرف بهم بدهکاره
دوم اینکه چک که از شخص گرفتم مغازه داره و چک مشتریشو رو بهم داده
اما مهر مغازه پشت چک هست
اینو چیکار کنم به حقم برسم
خیلی ممنون

پاسخ ها :

عارف مسعودی تبار

جناب آقای عارف مسعودی تبار :

سلام وقت بخیر بانک موظفه نسبت به مانده وجه گواهی عدم پرداخت به شما بدهد و اقدام کنید برای مطالبه آن علیه صادر کننده اما مهر و امضا در ظهر چک به معنای ظهرنویسی ست و می توانید دادخواست را به طرفیت صادر کننده و کسی که مهر و امضاش پشت چک هست تنظیم کنید