مشاوره حقوقی رایگان - زندانی شدن برای مهریه

باسلام و خسته نباشی
احتراما اینجانب به دلیل ترک منزل همسر و به اجرا گذاشتن مهریه در ثبت اسناد محکوم به پرداخت پیش قسط به میزان 8 سکه و ماهیانه 28000000 ریال اقساط مهریه شدم که با توجه به کارمند بودن اینجانب نامه قسط بندی از شعبه اجرای احکام مدنی به اداره اینجانب ارسال و به مدت دو سال از حقوق اینجانب با درج در فیش حقوقی (کسر بابت مهریه) مجبور شدم، که پس از دو سال به دلیل و عدم بازگشت همسرم با وجود داشتن یک فرزند به دلیل عدم ارسال برگه اعسار بازداشت و زندانی شدم.
ولی اینجانب به دلیل نداشتن اطلاعات کافی و بدون اخطار اولیه و با توجه به پرداخت پیش قسط و کسر مهریه ماهیانه، بازداشت شدم که این مسئله همچنان برای اینجانب گنگ می باشد که این حکم بازداشت (استفاده از کلمه زور در برگه بازداشت ) برای اینجانب غیر قانونی بوده و باتوجه به لطمه ی که وجاهت و شان اجتماعی اینجانب وارد شده میخواهم ادعای حیثیت نمایم.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زوجه در اینجا مسئول نمی‌باشد به نظر نمی‌رسد چرا که می‌بایست خود پیگیری می‌نمودید