مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق در صورت اخراج

سلام و خسته نباشید ،من حدود 21 سال به طور رسمی سابقه کار در بانک را دارم ولی به دلایل مریضی همسرم ،از سه سال مرخصی بدون حقوقم استفاده کردم و با مراجعه مجدد به کار ،با مرخصی بیشتر موافقت نشد و من مجبور شدم برای ادامه درمان ، به محل کارم برنگردم و غیبت کردم ،در اداره تخلفات بانک برای من پرونده غیبت تشکیل دادند و در جلسه بدوی که حضور بیدار کردم و با وجود بیان دلایلم و مدارک موجود در مددکاری اداره رفاه بانک در مورد مریضی همسرم ، آنها رای بدوی صادر کردند و حکم اخراج به من دادند ،لطفا من را راهنمایی کنید و برای گرفتن حق و حقوقم چه کاری باید انجام بدهم و کدام یک از عزیزان می توانند به من کمک کنند که من مزاحم ایشان بشوم و پیگیر مراحل قانونی کارم بشوم .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است