مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور

سلام،بنده از شخصی در مراجع قضایی شکایت نموده ام مبنی بر اینکه طبق گزارش کمیسیون پزشکی نامبرده پزشک نمیباشد و بدون مجوز پزشکی اقدام به درمان خودسرانه بیماران نموده و دوبار جعل مهر پزشکی انجام داده بار اول فقط جریمه نقدی شده بار دوم طبق نظریه پزشک قانونی منجر به اسیب و خسارت به بنده شده ولی قاضی قصد برخورد قانونی با متهم را ندارد و میگویید فقط دیه ان هم اقساطی با سه شاهد بدون هیچ گونه پرینت گردش مالی یا سند به شاکی پرداخت شود که بنده در مهلت قانونی دادخواست تجدید نظر نموده ام برای استان ولی باز در همان شعبه شهری که سکونت دارم تجدید نظر میشود ایا میتوانم هم اکنون که رای قطعی نیست به دیوان عالی کشور درخواست اعاده دادرسی یا فرجام خواهی دهم؟در سامانه ثنا باید اقدام کنم یا بصورت پست کردن مدارک ممنون از پاسخگویی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست منتظر رای دادگاه محترم تجدید نظر بمانید