مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از پرونده

سلام و عرض ادب بنده کارشناسی حقوق والان هم مشغول به تحصیل کارشناسی ارشد جزا و جرم شناسی هستم ،یک نفر که همسایمون بود فکر کرده بود بنده وکیل دادگستری هستم و راجب یک پرونده از بنده سوالی پرسید و بنده جواب ایشان دادم و لایحه براش تنظیم و ایشون گفتند که به علت سوالات چه چند مرتبه بود و تنظیم لایحه و راهنماییها گفت یک مبلغی میتواند به من بدهد و دو میلیون زد به کارت بنده بعد چند وقت گفت تو که وکیل نیسی یالا پول من زو بده و رفت به عنوان کلاهبرداری و استفاده ازعنوان مجعول شکایت کرد ولی دو روز بعد شکایت از بنده خودش تماس گرفت گفت من رفتم رضایت دادم چون من باهاش حرف زدم گفتم که من که نگفتم وکیل هستم خلاصه الان نزدیک بیست روز رفته رضایت گذاشته ولی هیچ خبری از دادسرا ابلاغ نشده ی دو مرتبه هم خودش رفته دادسرا دادیاری بهش گفته پرونده دیگر اینجا نیس و من امضا کردم فرستادم پیش دادستان میخواستم ببینم چی شده این پرونده و چه جوابی میاد چه مساله ای پیش میاد ممنون از استادان بزرگ

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست حضوراً به دادسرا مراجعه نمایید و پرونده را پیگیری کنید