مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی مبنی بر اخطار به شاكی جهت حاضر نمودن شهود

آیا متن دستور قضایی مبنی به اخطار به شاکی جهت حاضر نمودن شهود به معنی این است که تا آن تاریخ شهود را معرفی نکرده و از مرجع قضایی اخطار می گیرد؟ آیا اگر شاهدی معرفی نکند با متهم را برای دادرسی صدا می کنن؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
باید شاکی شهود خود را حضار نماید در غیر اینصورت ممکن است شکایت ایشان مردود اعلام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص دفاع در یک و دو خط نمی‌گنجد باید محتویات پرونده شما بررسی شود سابقه شما شرایط شما تا بتوان دفاع نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر هر یک از طرفین استناد به شهادت شهود دارند می‌بایست مشخصات و شاهد خود را حاضر کنند