مشاوره حقوقی رایگان - هبه زبانی

باسلام وخسته نباشیدمن بچه اول خانواده هستم پسرارشدمادرم28سال پیش که ازدواج کردم یک قطعه زمین به مساحت150متربه من هبه زبانی کردن چون من جای دیگری میخواستم زمین بگیرم واینکه مادرم تنهابودن پدرم همسر دیگری برده بودن‌مادرم گفت بخاطره اینکه تنهانباشم همینجازمین بهت میدم خونه درست کن منم به حرفش اعتمادکردم والان نزدیک به28سال یه خانه دو واحده درست کردم خودمم بناه کارم بناهشم خودم بودم وهمه هم محلی هم ازشوراشهرمونم میدونه نقشه کش آوردم نقشه ریخت منم ساختم الان 28سال هیچ امتیازی نداره خونم چون هنوزبهم هیچ خطی نداده طی این سالهاهزارباربه مادرم گفتم بهم خط بده امتیازآبوبرقوگازبیارم درست وسط شهرخونمه همه میدونن ازغریبه بگیرتافامیل میگه من دیگه بهت خطی نمیدم هرکاری میخوای بکن 4تاداداش و2خواهرم جزخودم دارم الان بجای رسیده که داداشام بااینکه من بابام ازدواج کردکوچیک بودن خودم اوناروبزرگ کردم بهم اجازه ورودبه خونه خودمونمیدن بیشترازدوملیاردخرج کردم واسه خونم الان اونام جزوراث میشن اگه مادرم بهم خط نده.دیگه ناچارشدم براش شکایت کنم گفتم خودتون داریدپولشوازم بخرین من زمینتونمیخوام یه کارشناس بیارین کارشناسی کنه پول خونموبه نرخ روزبفروشم پول خونمومیخوام الان تمام استهشادیه شوراوامضاشاهدینم جمع کردم که واقعن مادرم به من هبه زبانی کرده والان زیرش زده.چون چندنفرازناظرین حضورداشتن بهم گفت شکایت کردم که اگه بهم زمین ندادی دیونه نبودم 28سال توزمین یکی دیگه تصرف کنم وخونه بسازم توهم حرفی اعتراضی نکنی.الان خواستم بدونم میتونم زمینوبگیرم یاقانون پول خونموبهم میده.خدای خیلی خرج کردم 5ماه پیش 190تومن داخلشوهزینه کردم کمددیواری کابینت زدم فاکتورش موجوده ونصابش..لطفاراهنمایی بفرمایین.تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست با دلایل و مستندات هبه را اثبات نمایید