مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از قراردادی به پیمانی

سلام و عرض ادب
اینجانب فرزند جانباز 25 شیمیایی و بسیجی و رزمنده شیمیایی می باشم با اینکه در دیوان شکایت کردیم و همکاران دیگرام در علوم پزشکی تبدیل وضعیت شدن اما دیوان عدالت اداری با رای های متنافص رای منفی بهم داده لطفا رهنمایی کنید با سابقه 10 ساله با چندین قانونی که قبلا وجود داشته تاکنون اینجانب را تبدیل وضعیت نکرده اند لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شهلا اروجی

شهلا اروجی :

سلام
بايد مدارك و آراء به رويت وكيل برسد تا پاسخ كامل دريافت كنيد لذا به دفتر يك وكيل مراجعه كنيد