مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ازدواج در خارج از کشور

همسر من شهروند کشور خارجی است. اخیرا متوجه شدم طی سفرهایش با خانومی به مدت 2 سال ارتباط دارد. چگونه مطلع شوم که ایشان با آن خانوم طبق قوانین آن کشور ازدواج کرده یا نه؟ و اگر ازدواج کرده، آیا میتوان علیه او در دادگاه جهت طلاق و گرفتن مهریه استفاده کرد؟

پاسخ ها :

نادر قنبری

جناب آقای نادر قنبری :

1- الگوریتم بر ارتباط ایشان دلیل محکمی دارید در دادگاه ایران می تونید بر طلاق دادخواست بدید
2- برای مطالبه مهریه نیازی به اثبات ارتباط نیست و شما عند المطالبه می تونید بگیرید

پرسشگر :

فیلمی از آنها دارم که در حال بوسیدن هستند.آیا این فیلم در دادگاه طلاق به عنوان مدرک رابطه نامشروع قابل ارائه هست؟چون به من گفتند حتی اگر فیلم رابطه نامشروع هم ارائه دهید،ایشان میتواند ادعا کند که صیغه محرمیت به صورت زبانی خوانده اند.
لطفا در مورد اثبات ازدواج در خارج از کشور هم اگر اطلاعی دارید بفرمایید.
ممنون

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال : 1- در صورتیکه به سند ازدواج و یا تصویر آن و یا به شناسنامه ایشان و یا تصویر آن که حکایت و دلالت بر وقوع ازدواج داشته باشد دسترسی داشته باشید امکان اثبات ازدواج ایشان توسط شما امکان پذیر است و یا دادگاه صالح در صورت ظن قوی مبنی بر وقوع ازدواج رسمی از ثبت احوال محل وقوع عقد استعلام نماید 2- اگر ازدواج دوم دائمی باشد و این ازدواج بدون اجازه همسر اول و یا تجویز دادگاه صالح باشد قطعاً امکان اخذ حکم طلاق وجود خواهد داشت البته برخی از قضات و آراء شعبات دیوان عالی کشور فرقی بین ازدواج دوم موقت و دائمی قائل نیستند و موضوع را مشمول حکم طلاق قلمداد می کنند . 3- مطالبه مهریه نیز ارتباطی با ازدواج مجدد همسرتان ندارد .

پرسشگر :

منظور از ازدواج،ازدواج بر طبق قوانین کشور خارجی می باشد که مربوط به ازدواج شرعی و بر مبنای قوانین ایران نیست.این ازدواج را چگونه میتوانم اثبات کنم.چون مدرکی دال بر این ازدواج ندارم.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکاران موافقم

یک وکیل

پاسخ دوم : هیچگونه . چونکه اثبات ازدواج چه در خارج از کشور و چه داخل کشور با مدارک معتبر قانونی قابل اثبات است و نه بر مبنای فرضیات ، تخیلات و توهمات !

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،فعلامطالبه مهریه راداشته باش تااتفاقات بعدی،بافیلم و...به جایی نمیرسی،حتما با مشاوره حضوری وکیل اقدام کن.موفق باشید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

در صورت عند المطالبه بودن مهریه هر زمان میتوانید مطالبه کنید. در خصوص سوال اولتون اثبات آن بسیار مشکل است