مشاوره حقوقی رایگان - سیاهه جهیزیه

باسلام. سیاهه جهیزیه بنده نزد خانواده همسرم است و با اینکه من و مادرم از مادر همسرم درخواست کردیم آن را تحویل دهد سر باز زد چون که اینکار را ناپسند میداند. حال اگر برای تحویل جهیزیه‌ام به مشکل بخورم حق به چه کسی داده میشود میتواند اقرار کند به عدم آن؟! و چند عدد کالا به عنوان شیربهایم خریداری شده مالک آن همسرم است یا بنده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اقلامی که زوج خریداری کرده متعلق به او است.

منیره ابراهیمیان

سرکار خانم منیره ابراهیمیان :

سلام
در خصوص استرداد جهیزیه یا باید سیاهه جهیزیه با امضا موجود باشد یا از طریف فاکتورهای خرید اقدام فرمایید.