مشاوره حقوقی رایگان - خروج از تکفل بیمه پدر

سلام وقت تون بخیر.
8 ماهه جداشدم توی عقد بودم فرزندی هم ندارم منزل پدرم زندگی میکنم ،به کمیته ی امداد مراجعه کردم برای اینکه تحت پوشش بشم،گفتن چون مستمری بگیر تامین اجتماعی پدرتون هستین نمیتونین تحت پوشش کمیته بشید،بنده مستمری خودم رو دریافت نمیکنم پدرم دریافت میکنند و دانشجو ام و شاغل نیستم،پدرم هم وضع مالی خوبی ندارن فقط با حقوق بازنشستگی زندگی میکنند که کم میاریم همیشه،میخواستم بدونم میتونم از تحت تکفل بیمه پدرم بیام بیرون بعد تحت پوشش کمیته بشم؟مشکلی برام به وجود نمیاد؟
و آیا پس از ازدواج مجدد میتونم دوباره تحت پوشش بیمه پدرم بشم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ارگان مربوطه پیگیری کنید تا بررسی شود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق بهزیستی هم درخواست دهید.