مشاوره حقوقی رایگان - امحا عدد در چک

با احترام بنده به فردی در خصوص معامله فی مابین چکی را صادر نمودم وبه صورت صحیح سالم چک تحویل گردید و ایشان اقدام به امحا یک عدد از چک را در حین وصول از بانک داشته است تا با این اقدام فسخ قرارداد که در مبایعه نامه قید شده انجام دهد و ایشان دادخواست فسخ قرارداد را به دادگاه ارسال نموده است.چگونه ثابت کنم که چک هم ازلحاظ حروفی وعددی صحیح بوده است.باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید لاشه چک دیده شود تا از نظر جعلیت و اصالت اظهارنظر دقیقی بتوان کرد