مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر نمیاد حساب کتاب کنیم

سلام، مستاجر خارج کشور رفته از دو کلید یکیش تحویل داده و زودتر قراردادش فسخ کرده طلب پولش کرده ما نداشتیم بدیم و مستاجر قفل درب ورودی عوض کرده یه مقدار وسیلشم خونست اما نمیاد حساب کتاب کنیم پولش بدیم و 3ماهم هست که اجاره نداده، ما چکار کنم که خونمون تحویل بگیریم؟ مستاجر به نوعی تصرف عدوانی کرده؟

پاسخ ها :

شهلا اروجی

شهلا اروجی :

سلام
اگر مدت اجاره هنوز باقي است مطالبه اجاره بهاي معوق را كنيد
اگر مدت منقضي شده
به شوراي حل اختلاف دادخواست دستور تخليه بدهيد

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

تا پایان مدت قرارداد منتظر مانده و پس از اتمام قرارداد جهت تخلیه به شورای حل اختلاف مراجعه و دستور تخلیه ملک را درخواست می نمایید
در ضمن می توانید چنانچه طلبی از مستاجر دارید نیز در دادخواست مطرح نمایید.