مشاوره حقوقی رایگان - عوارض نوسازی و عمران شهرداری

با سلام و احترام
بنده سال 1392 یه واحد از مجتمع 20 واحدی را پیش خرید کردم. در قرارداد ذکر شده تاریخ تحویل سند برج 8 1393 و اینکه هزینه مالیات و عوارض به عهده فروشنده میباشد. فروشنده تا کنون که حدود 6 سال میباشد اقدام به سند زدن نکرده ولیکن در حال حاضر مشغول به اقدام شده است. بنده از سال 1393 در ملک ساکن شده ام ولیکن سند به نامم نشده است.
سوال اینجاست که از بنده برای سال های 1393 تا کنون هزینه مربوط به عوارض شهرداری را (با احتساب 1 سهم از 20 سهم) طلب میکند. آیا پرداخت این عوارض به عهده بنده است یا فروشنده که به هر دلیلی تا کنون اقدام به سند زدن نکرده است میبایست آن را پرداخت نماید؟

پاسخ ها :

عوارض نوسازی عوارض شهرداری ملک