مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خانوادگی در توضیحات شناسنامه

سلام من شناسنامه برادرم رو که ده سال ازمن بزرگتره دیدم صفحه توضیحات نوشته که صاحب سند فوق با رای 141شورای حل اختلاف ازنام خانوادگی محمدی که نام خانواگی ما هست استفاده کرده است. آیا برادرم ازپدرمادردیگری است؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

در کار دیگران فضولی نکنید حتی آن شخص برادرتان باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست نام پدر و مادر را نگاه بکنید و به آنها استناد کنید