مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروج کردن فرزند

با سلام وخسته نباشید خدمت شما عزیزان
دختر من متولد 1381 است و بیست و یک سال سن دارد و فریب یک جوان ایرانی متاهل و دارای فرزند را که در کشور دیگری است را خورده و هیچ گونه نتوانستیم او را قانع کنیم که این کار اشتباه و فریب است و ترس این را دارم که نکند بدون اطلاع ما از کشور خارج شود.
میخواستم از شما عزیزان بپرسم راهی است که بتوانم او را ممنوع الخروج کنم یا نه
( من و مادرش از هم جدا شده ایم و حضانت او با بنده است ولی در حال حاضر به خواست خودش پیش مادرش است )
پیشاپیش از راهنمایی شما عزیزان سپاسگزارم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه اجازه ی خروج دختر بالای 18 سال با پدر او نیست و نمی‌توانید اقدامی در این خصوص انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره گذرنامه موضوع را پیگیری کنید.
به نظر امکان خروج از کشور وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً ایشان می‌تواند برای خود تصمیم بگیرد اما باز به اداره گذرنامه قسمت خانواده مراجعه نمایید