مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه درگیری

سلام 2 سال پیش در یک درگیری که با طرف مقابلم داشتم دماغش از 2 ناحیه شکست و آثار کبودی و پارگی هم روی بدنش بود نزدیک به 12 % برام دیه بردیدن و 6 ماه حبس و که دادگاه تجدید نظر به 3 ماه و یک روز حکم داد و بارضایت طرف مقابل حکم تجدید نظر هم در اجرای احکام به جزای نقدی 6 میلیون تغییر کرد میخواستم ببینم سوء پیشینه محسوب میشه و برای گرفتن جواز کسب مغازه محدودیت ایجاد میشه یا نه ممنونم

پاسخ ها :

سوء پیشینه درگیری جواز کسب در صورت سوء پیشینه سوء پیشینه جواز کسب