مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از وکالت

سلام خسته نباشید با وکالت نامه تام الاختیار که همه اختیارات ازت بگیره چطور میتونن سواستفاده کنن وهیچی بنام خودم نزنن چطور باید متوجه سواستفاده ای ازم شده برا چه کاری بوده نیاز به چنین وکالت نامه ی ازم داشتن پدرم سالها قبل برا وصول یه طلبی فقط به این عنوان گفت بهش بدم که اون جای من پیگیری کنه شکایت کنه هیچ طلبی وصول نشد هیچ شکایتی نکرد حالا اتفاقی متوجه شدم چنین وکالتی ازم گرفته فهمیدم باهمسرم باهم اینو میخواستن اینجوری بااین ترفند پدرم ازم گرفت یا برا چه کاری چنین وکالتی باید از اعتمادم سواستفاده کنن ازمن بگیرن لطفا راهنمایی کنید چطور بفهمم این وکالت نامه تام الاختیار برا چکاری ازمن گرفتن ممنون میشم چکار میتونه پدرم باهاش بکنه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر اختیاراتی که در وکالت‌نامه آمده است طرف مقابل می‌تواند از آن استفاده