مشاوره حقوقی رایگان - خودارضایی معاینه پزشکی قانونی

سلام 7 ماه پیش با شوهرم رابطه داشتم و دیگر نداشتم و تو این مدت خودارضایی میکردم. ولی شوهرم شک داره میگه تو این مدت با کسی رابطه داشتی. میخواستم بپرسم آیا من برم پزشکی قانونی مشخص میشه که من خودارضایی داشتم ولی رابطه نداشتم
امکان داره مثلا خودارضایی رو به جای رابطه نشون بدن لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام شما نمی‌توانید به شخص پزشکی قانونی مراجعه نمایید پزشکی قانونی بایست از طریق مراجع قضایی موضوعی وجود داشته باشد می‌توانید راه دیگری را پیش بگیرید