مشاوره حقوقی رایگان - نوسازی آپارتمان

سلام آپارتمانی با 6 واحد هستیم که مالک یکی از واحد ها فوت کرده، ایشون فرزند نداشتن و الان ملکشون توسط وکیل اجاره داده میشه ما هیچ اطلاعی از زنده بودن همسرشون نداریم و وکیلشون با ما همکاری نمیکنن و باقی وارثین یعنی فرزندان خواهر و بردارشون ایران نیستن و با ما همکاری نمیکنن، ساختمان ما خیلی قدیمیه و 50سال ساخته. ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری میشه مشکل رو حل کرد تا ساختمان رو نوساز کنیم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.دادخواست الزام به تجویز تخریب ونوسازی پلاک ایشان راتقدیم دادگاه نمایید وایشان رابعنوان خوانده,مجهول المکان اعلام نمایید