مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

با سلام. از سال 86 مبلغ 350000000ریال بابت حق سهم ملک طلبکارم و برادرام و خواهرام شهادت دارم الان شکایت کنم قاضی چه رای و چه مبلغی می دهد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است به نرخ روز محاسبه نمی‌گردد
از تاریخ مطالبه رسمی یا دادخواست خسارت تاخیر تادیه تعلق می‌گیرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و....

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از تاریخ مطالبه خسارت تاخیر محاسبه میشود